; -->

2014. március 9., vasárnap

12. Unalmas hétköznapok

Ajánlott zene:

3 hónap múlva

- Daniell! - sikítva ugrottam egyik legjobb barátnőm nyakába. Olyan szorosan fogtam a nyakát, hogy azt hittem megfulladt, de szerencsémre nem így történt. Annyira hiányzott már! Azt hiszem érthető a cselekedetem, mert 3 hónapja nem láttam. Egyrészt, mert nem rég ért haza a tánccsapatával Ausztráliából, másrészt meg elég zsúfoltak voltak az elmúlt napok, hetek. Rendszeresen jártam dolgozni, és mivel már valamilyen szinten jól állok, elkezdtem házat keresni magamnak. A fiúk persze nem nagyon örültek, de a végén megértették, hogy jobb lesz így nekem. Természetesen nekem is szörnyen fognak hiányozni, de nem élhetek a nyakukon. 
- Szia Lina! - mosolyogva köszönt, és visszaölelt rég nem látott barátnőm. Nem sokat változott azóta, hiszen nem évek teltek el, bár nekem annak tűnt. Az utóbbi időben nagyon jó barátnők lettünk, talán vele tartom a legjobban a kapcsolatot. Természetesen Eleanort is a barátaim közé sorolom. Ninával csak a kávézóban szoktam beszélgetni, mert ő nem szeret hozzánk járni, mert állítása szerint 'sok itt a marha'. Hát igen. Harry olyan szinten játszott vele, hogy az én megsebzett szívű barátnőcském nem hajlandó egy levegőt szívni a fiúkkal, mert ő most azon az állásponton van, hogy minden fiú 'marha', és ebből természetesen Louisék sem kivételek. Hát ez van. De nekem mindenesetre semmi bajom sincs sem a Ninával, sem a fiúkkal. Boldogan és viszonylag normálisan élem a néha egy kicsit unalmas hétköznapjaimat.
Liam egy csókkal köszöntötte szerelmét és a többiek is köszöntötték. Eleanor pontosan ugyanúgy mint én, sikítozva ugrott a nyakába. Mindannyian a nappali felé vettük az irányt azzal a céllal, hogy most aztán jól kikérdezzük a lányt az útjáról. Elég sok mindent megtudtunk többek között azt is, hogy másodikok lettek a kupán. Tapsviharral, éljenzéssel, és hatalmas füttykoncerttel dicsértük meg, majd Lou - hogy még jobban kifejezze örömét - egy pezsgőt húzott elő magam mögül. Mindenkinek rejtély maradt, hogy hogy került hozzá, de ez most minket egy cseppet sem érdekelt. Boldogok és felszabadultak voltunk, és ezt ebben a pillanatban senki sem vehette el tőlünk. Végre teljes volt a csapat, Louis mondhatta a hülye poénjait, mi pedig halálra röhöghettük magunkat rajta. Ez az délután így volt jó, és emlékezetes.

***

- Igen, akkor összességében lesz három sajtos-sonkás és két szalámis pizza! - összegeztem kívánságaimat a helyi pizzázó egyik dolgozójának. Hát igen. Éhes a nép. A segítőkész fiútól elköszönve tettem le a kagylót, és fordultam Niall felé. Szegény már nagyon éhes volt ezért döntöttünk inkább a pizza mellett, mert nekem kissé tovább tartott volna elkészítenem a vacsorát.
- Azt mondták fél óra és itt lesz. Annyit már csak kibírsz! - nevetve, játékosan belebokszoltam a vállába. Felszisszenve kapta oda a kezét a fájó pontra, de mivel épp hogy csak hozzáértem, tudtam, hogy viccel. Zayn a kanapén ülve, kólát szürcsölve figyelte ,,csatánkat". A többiek a ház többi részén helyezkedtek el. Liam éppen erőteljesen gesztikulálva társalgott telefonon valakivel, és nem hiszem, hogy valami boldog dologról beszéltek volna. Louis szokásához híven Hazzat piszkálta, aki már majd' kipukkadt mérgében, annyira idegesítette. Két bolond. Lou nagyokat kacagva vette tudomásul, hogy elérte célját. Nem is ők lennének. Louis ki kéne találna a nem lenne.
Mivel még mindig a kanapé mellett álltam mosolyogva, úgy döntöttem inkább leülök. Nagy erővel huppantam le Zayn mellé, aki éppen az üres poharát tette le az említett bútor előtti kis üvegasztalra.
- Kivel beszél Liam? - kérdeztem, miközben kissé aggódva figyeltem a telefonálót.
- Á, biztos megint a menedzserünkkel nem tud megegyezni valamiben - nézett rám gondterhelten. Azt hiszem az utóbbi időben nagyon lefáradtak szegények, mert éjjel-nappal gyakoroltak, a nemsokára induló Angliai turnéjukra. Igaz, csak pár hetes kis kiruccanás, de nekik nagyon fontos, mert mégis csak a saját szülőföldjükön lépnek fel.
Szomorúan vállat vontam, nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Magam elé meredve gondolkodtam. Lehet, hogy nehéz nekik a híres énekes élet, melyik  nem az? Ők tinilányok millióiknak dobogtatják meg a szívüket egyetlen csábos mosollyal, mondattal. Lányok ezrei vesznek nap, mint nap koncertjegyeket, csak azért, hogy két-három órán át csodálják őket, tehetségüket. Régen én is rajongtam sok énekesért, teljesen megtudom érteni őket. A One Direction, mint banda csodákra képes. Csodákra, hiszen nagyon sok rajongó életét változtatták meg, és fordították jobb, esetleg még jobb irányba. Ha én ezt tehetném, nem hagynám ki!
Hangos csengetés zavarta meg a gondolataimat. Niall már fel is pattant, és villámsebességgel termett az ajtó előtt. Átvette a futártól az ételt, majd kifizetve beegyensúlyozott velük. Időközben Liam is csatlakozott hozzánk, immár telefon nélkül. Nem volt a legvidámabb formában, sőt elég szomorúnak, és tehetetlennek tűnt. Úgy döntöttem, hogy majd ha ettünk rákérdezek, még most nem bombázom el kérdés zuhatagommal.
Vicces hangulatban fogyasztottuk el a rendelt pizzákat, köszönhetően a két majomnak. Mellettük nem lehet megmaradni, olyan szerencsétlenek. Louis legalább háromszor ejtette le a pizzát fejjel lefelé a szőnyegre, így most három piros folt van, az amúgy fehér kárpiton. Majd valamikor kisúrolom, hátha kijön. Mikor befejeztük, Harry most az egyszer felajánlotta, hogy elmosogat, így én megúsztam.
Mindenki kiterülve feküdt, a szürke színű kanapén, esetleg a földön. Azt hiszem a többiek is észrevették Liam idegességét, mert nem nekem kellett felhoznom a témát.
- Haver, minden rendben? - Niall, aki Liam mellett ült, összehúzott szemöldökökkel fürkészte az említett személyt.
- Nem, semmi sincs rendben - idegesen vakarta meg a homlokát, miközben szeme rendületlenül cikázott közöttünk. - Most hívott Josh, hogy valószínűleg lefújjuk a turnét.
A hír mindenkit megdöbbentett. Mi történt? Eddig minden olyan jól ment! Úgy tűnt semmi sem akadályozhatja meg a fiúkat ebben a nagy erőlelépésben.
Mivel senki se szólalt meg, néma csendben ültünk, Liam folytatta.
- A billentyűsünknek eltört a keze, nem tud velünk jönni, és Josh azt mondta, nem tudunk ilyen gyorsan újat találni, ahhoz kész csoda kéne. Zongorista nélkül meg ugye nem mehetünk, mert szinte minden számunknak az az alapja. Csak azt lehetne, hogy akkor az egész CD-ről fog menni, de emiatt meg fel lesz háborodva a zenekar többi tagja. Ráadásul az egyik háttérénekesünknek meg elszakadtak egy hangszáljai, így ő sem tud velünk utazni.
Kikerekedett szemekkel néztünk rá. Egyrészt a billentyűst átkoztuk, hogy, hogy lehet ilyen marha, hogy pont a turné előtt töri el a kezét. A szegény háttérénekes nem tehetett róla, hogy pont most szakadtak el a hangszáljai. Másrészt Josh is hibáztattuk, hogy már az elején feladja. Még simán találhatna egy olyan fiút vagy lányt, aki gyorsan betanulja az összes dalt. Annyira nem lehet nehéz. Ekkor jutott eszembe, hogy én ismerek egy lányt, aki tud zongorázni, még hozzá nem is olyan rosszul. Biztos vagyok benne, hogy hamar megtanulná a kottából a dalt. Ismerek egy jó zongoristát, aki történetesen én vagyok.
Nagy levegőt véve, átgondolatlanul nyitottam ki a számat szólásra.
- Majd én beállok billentyűsnek!

8 megjegyzés:

  1. ez nagyon jó lett!!:D nagyon várom a kövit:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága! :)
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! <3
      A következővel sietek! :) <3
      xxLexii

      Törlés
  2. Drága blogger/bloggerina!

    Imádom a blogodat, s minden részt elolvasok.
    A blogom meghirdette élete első versenyét. Jelentkezz te is! Veszteni valód nincs, s még + feliratkozókat is szerezhetsz. Ha érdekel, nézz be. :)
    http://lovewillremember-justinbieber.blogspot.hu/p/verseny.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Blake!
      Nagyon boldog vagyok, hogy tetszik a blogom! :) <3
      Köszönöm, hogy értesítettél a versenyről, nagyon szívesen jelentkezek! :)
      Millió puszi, XxLexii

      Törlés
  3. Kedves Lexi!
    A blogomon blogverseny zajlik, úgyhogy ha szeretnél jelentkezz bátran! A blogod egyszerűen elképesztő! Itt bővebben olvashatsz a versenyről: http://konyvsarokbookcorner.blogspot.hu/2014/03/blognyito-verseny.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Berry!
      Örömmel jelentkezem a versenyre, köszönöm, hogy szóltál róla! :)
      Hihetetlenül aranyos vagy, örülök, hogy tetszik! :)<3
      xxLexii

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés