; -->

2014. április 22., kedd

14. Készülődés

Drága olvasóim!
Itt az új rész, sajnálom, hogy ilyen sokára, de az a lényeg, hogy itt vagyok! :) Remélem tetszeni fog! :) Kommentelni ér!
Jó olvasást!
xxLexii

UI: Nézzetek be az új blogomba:


IMPOSSIBLE DREAMS



Mostantól nem fogom mindig kiírni, hogy Lina szemszögéből van, hanem MINDIG az ő szemszögéből lesz írva a fejezet, de ha netán mégsem, akkor pedig ki fogom írni, hogy kiéből!!

_______________________________________________________________________

Ajánlott zene: (x)

A kocsi hangos zsibajjal fékezett le a hatalmas aréna előtt. Hát jó. Én naiv, azt gondoltam, hogy majd egy kis próbaterembe megyünk, ahol majd vidáman énekelgetnek a fiúk. De nem, most egy bazi nagy aréna előtt állok tátott szájjal, és próbálom megemészteni, hogy én bizony pár hét múlva ennek az épületnek a színpadán fogok fellépni. Még nem tudtam elhinni.
Harry mosolyogva karolta át a vállamat, és büszke mosollyal nézett végig az építményen. 
- Nem tudod felfogni, ugye? - napszemüvegén át nézett rám hatalmas szemeivel, majd vállon veregetett. Én aprót bólintottam, és elindultam a fiúk után, akik már-már bosszúsan néztek ránk, mert el sem tudták képzelni, hogy hol maradunk ennyi ideig.
A bejáratnál két, nagy darab biztonsági őr ügyelt a rendre. Egyenruhájukon természetesen ott virított a BIZTONSÁGIAK szócska. Szinte mozdulatlanul álltak - ami természetes náluk -, de amikor megláttak minket, pontosabban engem, az egyik férfi közeledni kezdett, hogy szépen eltávolítson, mint 'betolakodót'.  Nem tudta, hogy mit keresek én a One Direction mellett. Vagyis azt gondolta, hogy egy visítozó rajongó vagyok. Hát tévedett.
Automatikus léptem hátra párat, és emeltem magam elé a kezemet védekezés képpen.
- Rajongónak semmi keresnivalója nincs itt - na megmondtam, hogy azt hiszi.
Már emelt volna fel, hogy arrébb 'rakjon', de szerencsémre Liam védekezően mellém állt.
- Hé, hé, hé - csitítgatta az őrt. Időközben a másik szekuritis is ideballagott, gondolom észrevette, hogy valami nincs rendben. Én addig próbáltam kiszabadítani magam a fickó karmai közül, és ezért úgy festettem, mint egy ficánkoló, partra vetett hal. - Velünk van a lány, ő lesz a billentyűsünk - Látszott rajtuk, hogy nem nagyon akarják elhinni, de mint egy végszóra elengedték a kezemet, és engedtek szabadon mozogni. Vetettem még egy nyerő pillantást a két férfira, mellyel azt sugalltam, hogy 'én nyertem'. Vigyorogva követtem a fiúkat, mert végtére is egész jó móka volt, hogy ki akartak dobni.
Gyors léptekkel haladtunk végig egy folyosón, ami elég zordnak mutatkozott. Sötét falai teljesen illettek egy arénához, ahogyan a a szürke padló is. Csekély légyszámú lámpáiból, csak néha-néha pislákolt fel az egyik, közben sercegő hangot hallatva. Miközben ezeket a dolgokat állapítottam meg, beértünk egy szobába. Mivel nem vettem észre, hogy a társaság többi tagjai megálltak, sikeresen neki mentem Niallnek.
- Ne haragudj! - hátra tántorodtam. Niall kedves mosollyal nézett rám, amelyből megállapítottam, hogy nem haragszik, és, hogy jót mulat rajtam, a bénázásomon.
A helyiség, amibe megérkeztünk kimondottan nyugalmat árasztott. Két kanapé, fotelek, és egy asztal volt elhelyezve, gondolom itt szoktak pihenni koncert előtt, után. Gyanúm beigazolódott. Lou elmesélte, hogy ez amolyan 'sztár-szoba', amit az ajtón lévő kis kitüntetés is mutat.
Miközben mi kényelmesen elhelyezkedtünk, az ajtón belépett egy általam már jól ismert egyén. Josh Parker. De nem bírom ezt az alakot! Kissé meglepődött mikor meglátott, de ezt hamar átváltotta az ellenszenv. Olyan gúnyosan nézett végig rajtam, hogy azt hittem mentem elsüllyedek. Nagyot sóhajtott, majd gondterhelten Liamre nézett. Gondolom tőle várta az értelmes választ. Hát azt várhatja akár élete végéig!
- Már megint magatokkal cipeltétek? Komolyan legközelebb én fogom őt elvinni valami gyerek vigyázóba, ha ennyire rátok akaszkodik - tárta szét a karját.
- Ha, ha ha - nevettem fel erőltetetten. Mindketten tudjuk, hogy egyikünk sem bírja a másikat. Ezzel nem tudunk mit kezdeni. - Most meg kellene sértődnöm? Egyáltalán nem kéne itt lennem, sőt még szívességet is teszek magának azzal, hogy ide fáradtam, mert ha nem tenném nem lenne a fiúknak turné. Csak is értük teszem. Tudja? - böktem látványosan mellkasba a férfit, aki felhúzott szemöldökkel nézett rám. Ettől a mozdulattól kissé hátrébb lépett.
- Hogy? - sziszegte összeszorított fogai között, és kínosan nézett az öt csirke fogóra.
Mindegyik megkukult, egyikük sem mert megszólalni, gondolom féltek a következményektől. Végül Zayn volt olyan bátor, hogy szólásra nyitotta száját.
- Kiderült, hogy Lina kitűnően zongorázik, és mind az öten úgy gondoljuk, hogy nagyon jól helytállna a turnén, mint billentyűs - húzta ki magát, majd egy csábos mosolyt villantott felém.
- Jól van, majd megnézzük mit tud a kis csaj! - morogta, majd mérgesen kiviharzott a szobából.


A próba eszméletlenül jó volt. Szerintem ennél jobb délutánom rég nem volt. Miután Josh elrohant, hamarosan indulnunk kellett a színpad felé, ahol  először a fiúk zene nélkül próbálták el a dalokat. Gyönyörűen szól a hangjuk, nagyon jól mutatnak a színpadon, és ha még ez nem lenne lenne elég, az egészet végig bohóckodták, élükön Louissal. Ezek után bemutattak engem sok-sok embernek, akikkel a következő pár hónapot fogom tölteni. Nagyon jó fej egy társaság az biztos. Nem fogok velük unatkozni.
Mivel nekem meg kellene tanulni minél hamarabb a zongora darabokat, hogy tudjam majd a turnén kísérni a fiúkat, Alexel (x), aki segít nekem betanítani a darabokat, elmentünk egy kicsi szobába, ahol nem várt rám más, mint egy gyönyörű, hatalmas, fekete zongora. Nagyon kedves, takaros szoba volt, tele zongoristák képeivel, akik - gondolom - még régebben jártak itt. A szoba stílusa semmiben sem különbözött a többitől, csak nekem még jobban tetszett, természetesen a zongora miatt. Alexal nagyon jól összehaverkodtunk, sokat lehet vele röhögni, akár csak a fiúkkal, akik most éppen a koerográfiát tanulják az egyes dalokhoz.
Már nagyban benne voltunk a gyakorlásban, és már épp kezdett menni a Half a heart című darabjuk, amikor belépett a terembe a híres-neves One Direction, és közölték, hogy indulunk haza, de ne búsuljak, mert holnapután újra jöhetek gyakorolni. Elbúcsúztam Alextől, majd elindultunk ki az arénából, az autóhoz.
Hazaérve, az órára nézve rájöttem, hogy már lassan tíz óra (kicsit elhúzódott a próba), így egy gyors tusolás után, elköszöntem a fiúktól, és felslattyogtam a szobámba, azzal a céllal, hogy aludni fogok.


***


A lépcsőn lefelé jőve, dúdolgatva vettem észre, hogy senki sincs itthon. Homlok ráncolva néztem körül az üres nappalin, hiányolva a zsivajt. Biztos el kellett menniük stúdiózni. Vállat vonva indultam a fürdőbe rendbe tenni magamat, mert én még pizsamába voltam, reggel révén. Kifésültem a szénagazalt a hajam helyén, és felöltöztem egy laza otthoni ruhába, mert nem terveztem elmenni sehova. Sminkeléssel nem vesződtem, mert értelmetlennek találtam otthonra. Miután végeztem a reggeli teendőimmel, elindultam a konyhába, mert a hasam nagyon üres volt, ugyanis tegnap késő este már nem volt energiám enni.
Dalolászva készítettem a tojásrántottát, mikor zajokat hallottam odafentről. Paranoiás lényem egyből arra gondolt, hogy valaki van a házba. Ettől a gondolattól eluralkodott rajtam a pánik, mert mi van, ha tényleg igaz? Gyorsan elhessegettem ezt az elképzelést, és tovább kavargattam a tojást, nehogy odaégjen. Ám ekkor valami óriásit puffant odafent valamelyik szobában. Na ebből elég! Megfogva az egyik serpenyőt, elindultam fölfele. Ez az eszköz tűnt a legmegfelelőbbnek annak érdekében, hogy megvédjem magam az állítólagos betörőtől. Bár még az is lehet, hogy csak egy madár repült be egy nyitva felejtett ablakon. Végül is, miért ne történhetne meg ilyen?
Halkan osontam fel a lépcsőn, és fokról fokra fellépve, egyre jobban elhatalmasodott rajtam a félelem. A hangok Zayn szobájából jöttek, így ezt a helyiséget céloztam meg. A serpenyőt fegyverként magam elé helyezve lopakodtam a szoba ajtaja elé, ami mögül motoszkálást hallottam. Már kész terv született a fejemben arról, hogy miként fogom leütni a rablót. Arra gondoltam, hogy mivel közvetlenül az ajtó előtt állhat, belököm azt, és jól agyon csapom. Na Lina, most, vagy soha! Remegve fújtam ki a levegőt, és még erősebben szorítottam a 'kardomat'.
Hirtelen berúgtam az ajtót, majd megláttam a háttal álló alakot. Azt tudni kell rólam, hogy ami először eszembe jut, azt egyből megvalósítom. Így történt ez most is, szépen hátulról ráugrottam az illetőre, és mind a ketten a földön kötöttünk ki, én rajta a tolvajon.
- Áááá! - üvöltöttem becsukott szemmel, mikor elkapta a kezemet.
- Jesszusom Lina, mégis mit művelsz? - hallottam az ismerős hangot, majd szépen lassan kinyitottam a szemem. Zayn feküdt alattam, és hitetlenkedve, kikerekedett szemekkel nézett rám. Lassan kezdett leesni, hogy mi is történt valójában. Akit én betörőnek hittem, az igazából Zayn volt. És én, meg az a hülye nagy eszem, ráugrottam és halálra ijesztettem szegényt. Komolyan, hogy juthatott ilyen az eszembe? Hitetlenül, de még mindig egy kicsit sokkos állapotban nevettem el magam, saját hülyeségemen.
- Nem akarsz leszállni rólam? - haragosan, mégis édesen nézett rám, mire én zavartan, a hajamat birizgálva tápászkodtam fel, és segítettem neki is felállni.
- N-Ne haragudj, azt hittem betörtek, és meg akarnak ölni - szabadkoztam, mire ő is elröhögte magát, majd hirtelen magához húzott, és szorosan a karjaiba zárt. Annyira meglepődtem, hogy először vissza se ölelte, majd gyorsan észhez tértem, és én is átkaroltam.
- Hallod, de megijesztettél! - súgta a nyakamba, amitől a kirázott a hideg. Nevetve fúrtam a fejemet a nyakába, mert nem tudtam elhinni, hogy ekkora marhaságot csináltam. Miután egy kicsit megnyugodtam (már nem remegtem annyira) elhúzódtam a fiútól, és mosolyogva néztem bele mogyoróbarna szemeibe.
- Nem tudtam hol vagytok, nem találtalak titeket, és úgy gondoltam, hogy elmentetek próbálni, vagy stúdiózni - még mindig olyan közel voltunk egymáshoz, hogy érzetem a leheletét, miközben vette a levegőt. Alig bírtam beszélni, a hangom még így is remegett, miközben már megnyugodtam az előbb történtek után.
- A fiúk csak a boltba mentek, mert teljesen üres a hűtő, de nekem nem volt kedvem, így itt maradtam - adott elég logikus magyarázatot, majd megfordult, megfogta a kezemet, és elkezdett lefelé húzni a nappaliig, ahol mindketten leültünk a kanapéra, ahol egy ideig csendben ültünk, majd hirtelen füst szagot éreztem. Először nem tudtam mire vélni, majd hirtelen eszembe jutott. A tojás! Összenéztünk Zaynnel, majd én gyorsan felpattantam, és rohantam be a konyhába. A tojás ugyanúgy ott volt, ahol hagytam, annyi különbséggel, hogy nem sárga, hanem fekete volt. Hát ma nincs jó napom. Elzártam a gázt, kinyitottam az ablakokat, hogy ez a fullasztó füstszag cserélődjön ki friss levegővel. Kidobtam az égett tojást a kukába, a serpenyőt pedig bedobtam a mosogatógépbe.
Zayn az ajtófélfának dőlve, vigyorogva nézte szerencsétlenkedésemet, de nem jött volna segíteni. Miután mindennel végeztem, fáradtan néztem a srácra.
- Ma nincs jó napom - ismételtem meg az előbbi gondolatomat, majd őt kikerülve rogytam le a kanapéra.
- Nem baj, menjünk el valahova - csillogó szemekkel nézett rám, és erre ha akartam volna, se tudtam volna nemet mondani, így eldöntöttük, hogy elmegyünk moziba, megnézni valami filmet.
Mindketten felmentünk az emeletere átöltözni, mert nem kívántunk melegítőbe elmenni. Ezek után Zayn fogta a kocsi kulcsokat, és elindultunk, remélve, hogy egy jó napnak nézünk elébe.

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Rengeteg ideig gondolkoztam azon, hogy írjak-e neked, de aztán úgy voltam vele, hogy még sokáig azon fogok idegeskedni, hogy nem tettem meg. Azt szeretném kérdezni, hogy miért kell utánozni? Rendben, ez most nyilván úgy hangzik, mintha nagyra tartanám magamat, de ez egyáltalán nincsen így, csak nagyon bánt, amit látok. Valamikor kritikát kértél tőlem a másik blogodra, és akkor figyeltem fel rád, belenéztem az írásaidba. Ebben a részben pont egy ugyanolyan részletet láttam, mint amilyet pár hónapja raktam ki az én blogomba. A lány azt hiszi betörő van a házban, szerez valami "fegyvert", és rátör a másikra. Tudom, hogy nem szóról szóra ugyanaz, de erősen hasonlít. Ahogyan is rosszul esik, hogy az idézetet Abraham Lincoln-tól, amit én sokáig keresgéltem magamnak, ugyanúgy láttam nálad. Rengeteg másik idézet van, amit kereshettél volna, és így nem lett volna egyezés. És ami csak megerősíti bennem azt, hogy előszeretettel veszel "kölcsön" tőlem dolgokat, az az, hogy a másik blogod prológusában a "legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám" helyett a legjobb ellenséget írtál.
    Na, mindegy a lényege csak annyi a dolognak, hogy szerettem volna leírni neked, mennyire rossz látni az én ötleteimet, az általam keresett idézetet, és az általam megalkotott "legjobb ellenség"-et máshol látni.

    Azy

    VálaszTörlés
  2. Drága!
    Igazából pontosan melyik blogodra gondoltál? Csak mert én tőled eddig két blogot olvastam a "Legjobb ellenség"-et, és az "Angyali sugallat"-ot. Igaz azt láttam, hogy van egy Harry-s blogod, de nem kezdtem bele, mert nem Harry a kedvencem, ezért nem is szoktam olyanokat olvasni, de pontosan nem is tudom, hogy melyik blogodra gondoltál! Én nem szándékosan loptam el, sőt egyáltalán nem is tudtam, hogy te is ilyet írtál, valahonnan megmaradt ez a jelenet, és én is felhasználtam., és teljesen őszintén mondom, hogy fogalmam sem volt róla, hogy te is ilyet írtál! Ha azok között a blogok között van, amelyiket én is olvastam, akkor elképzelhető, hogy a te blogodból maradt meg, de nem hiszem, hogy van olyan jó memóriám, hogy majdnem szóról szóra megjegyeztem!
    Természetesen nem állt szándékomba ilyennel megsérteni Téged, mert tudom milyen érzés, ha lopnak Tőled, nekem is volt ilyenben részem. Sajnálom, hogy így gondolod, de ha nagyon zavar, akkor letörlöm a fejezetet, ne haragudj!
    Az idézetet tényleg tőled vettem, de mivel nagyon tetszett én is odaírtam, igazából azt nem értem téged miért bánt, mert nekem is ugyanolyan jogomban áll kirakni, de nem érdekes.
    A másik blogom prológusában, nem azért írtam legjobb ellenséget, mert te "alkottad", hanem mert éppen úgy jött jól ki a mondat, és ez egy szófordulat, szóval szerintem még rajtam kívül egy rakás ember beleírta fejezetekbe/blogokba, de ha te így gondolod, azt is megértem.
    Még egyszer sajnálom, és kérlek hidd el, hogy nem tőled loptam ezeket, mert elítélem ha valaki lop a másiktól, de lehet, csak valahonnan megmaradt (még magam sem tudom, hogy honnan) ez a jelenet, és leírtam. Az idézet pedig nagyon tetszik, nem szeretném leváltani, de természetesen keresek másikat, ha Téged ez jobb kedvre derít! :)
    Még egyszer sajnálom, remélem nem haragszol...
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az eleve 'Angyal az éjben'.... részletkérdés, mindegy. Igen, a Harry-sre gondoltam, hiszen abba pont előtted pár héttel, egy eléggé hasonló részt raktam ki. Ezért gondoltam úgy, hogy onnan vetted, de ha ennyire mondod, hogy azt nem olvasod, akkor elhiszem, és csak véletlen.
      Azért bánt, mert én hosszas ideig keresgéltem magamnak valami olyasmit, amit még senkinél sem láttam, amit eredetinek gondoltam, mert közel áll hozzám. És utána természetesen rosszul esik, hogy máshol ugyanazt látom, így az egész értelmét veszíti. Igen, jogodban áll kirakni, csak más dolog, hogy ezer másik idézet van még ezen kívül....
      Nem, ebben nagyon tévedsz, mert a legjobb ellenséget sehol nem használják, ugyanis ilyen nincs. Legnagyobb ellenséget szoktak használni, az ellenség eleve nem lehet jó. Úgyhogy olyan, hogy a "legjobb ellenségemnek sem kívánnám", ilyen nincsen.
      De mindegy, ne törölj semmit, hagyd meg, ha szeretnéd...

      Azy

      Törlés
    2. Szia!
      Ne haragudj, hogy elrontottam, csak nem rég olvastam egy blogot, aminek ez volt í címe, és hirtelen összekevertem! Igen, valóban nem olvastam, így nem is tudtam róla, hogy ilyet raktál ki, de ha észrevettem volna, akkor valószínűleg ki se rakom!
      Az idézetet nyugodtan kirakhatod ha szeretnéd, mert , mint mondtam keresek másikat, mert nem szeretnék emiatt Veled összetűzésbe keveredni! :)
      A "legjobb ellenség"-et is átírom, mert nekem végülis teljesen mindegy, hogy "Legjobb" avagy "legnagyobb" van kint, úgyhogy ezt megoldjuk!
      Remélem, hogy nem haragszol rám, egyáltalán nem volt szándékos nem gondoltam volna, hogy téged ez ennyire zavar, így köszönöm, hogy szóltál, mert kijavítom! Nem szeretnék veled rosszba lenni, mert csodálom, hogy ilyen gyönyörűen írsz, meg amúgy se szeretek senkivel sem rosszban lenni! :)
      Remélem nem haragszol!
      xx

      Törlés
    3. Szia!

      Itt nem arról van szó, hogy haragszom-e, hanem csak rossz érzés látni, ennyi. Semmi gond, elhiszem, hogy nem láttad.
      Nem, már én is leváltottam az enyémet, de értékelem, hogy Te is megtetted, ezt nagyon szépen köszönöm. Ahogyan azt is, hogy akkor átírtad azt a részt is, most már jobban érzem magam! <3
      És ne aggódj, nem haragszom, rosszba sem leszünk, csak gondoltam inkább most szólok, és elmondom, nem szeretem magamban tartani a dolgokat. És köszönöm, hogy ezt mondod, aranyos vagy, amiért így látod! :)

      Azy

      UI: Te pedig azért ne haragudj, ha nagyképűnek, bunkónak meg szőrszálhasogatónak tűntem ezzel az egésszel, csak nagyon fájt látni, és nem bírtam ki, hogy ne szóljak...

      Törlés
    4. Szia!
      Örülök, hogy nem haragszol, és köszönöm, hogy szóltál, mert nem tudtam, hogy zavar, de így, hogy tudom, természetesen lecserélem! :)
      xx

      UI: Dehogy haragszom, jó, hogy szóltál, mert legalább megtudtam, hogy neked ez rosszulesik! :)

      Törlés