; -->

2014. február 1., szombat

Harold Edward Styles

1994. február 1-jén megszületett egy angyal. Egy fiú, aki lányok millióinak az életét mentette meg, és változtatta meg gyökeresen. Egy ember, akinek ugyanúgy vannak érzései, mint másoknak, ám ezt sokan nem veszik észre. Egy srác, aki csinál butaságokat, de akkor is ő a világ egyik legszerethetőbb személye. 
20 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot Anne Cox és Des Styles közös gyermeke Harold Edward Styles. Akkor valószínűleg még ők sem tudták, hogy a fiúk egyszer majd világsztár lesz, akinek minden lépését követni fogják az emberek.
Harry már egészen kicsi kora óta szeretett énekelni és szerepelni. Ezért döntött úgy, hogy 2010-ben, - 16 évesen - hogy jelentkezik az X- Factorba. Habár egyéni indulóként nem jutott tovább, 4 másik fiúval eséjyt kapott arra, hogy együttesként alkossanak valami rendkívülit. Az 5 fiatal élt a lehetőséggel, amelynek eredményeképpen ma a One Direction a világ legismertebb fiúbandája.

Habár Harry a legfiatalabb a fiúk közül, mégis ő van leginkább a reflektorfényben, és őt kritizálják a legtöbben. Ám a rajongók mindig kiállnak mellette. De hogy miért is szeretjük őt annyira?


  • A jótékonysági tevékenysége miatt: A Comic Relief keretén belül Ghánában segítettek a fiúk, még Harry és Liam A Trekstock kezdeményezésében is részt vett. Emellett Hazza több személyes tárgyát is árverésre bocsátotta már, hogy ezzel segítsen a rászorultakon.
  • A jellegzetes hangja miatt
  • Az ellenállhatatlan gödröcskés, kisfiús mosolya miatt
  • A borzalmas viccei miatt
  • A göndör haja miatt, amiből azért már ideje lenne vágatni
  • A stílusa miatt: összesen 2 farmernadrágja van, és még így is divatikon díjat nyert
  • De legfőképpen azért, mert sosem fáradt ahhoz, hogy megálljon egy képre a rajongókkal, hogy azt mondja nekünk, hogy szeret minket.


A kisfiúból férfi lett.

A mai nappal Hazza is kilép a tinédzser korból, s ezzel együtt a banda már nem 5 fiúból, hanem 5 férfiból áll. Természetesen ezt nem kell komolyan venni, hiszen mind tudjuk, hogy a srácok nem fognak változni és ugyanazok a bolondos kölykök maradnak, akiket annak idején megismertünk.

Furcsa belegondolni abba, hogy felnőttek a fiúk, de egyszerre büszkeséggel is tölt el mindez, mert hihetetlne az, amit, az elmúlt 3 évben elértek. Nagyon remélem, hogy Harry ma egy felejthetetlen napot tölt el családjával, és barátaival, mert megérdemli a szeretetet! 

Nagyon szeretünk Harold Edward Style, el se hiszem, hogy 20 éves lettél!:')<3



***


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése